Pikkuvauva rakastaa Metallicaa – tukka heilumaan jo kapaloikäisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monilla vauvoilla ja pikkulapsilla tuntuu olevan musiikki veressä, varsinkin jos niille on soitettu paljon musiikkia heti syntymästä lähtien. Frööbelin palikoiden lisäksi usein myös hieman raskaampi musiikki ”putoaa” hyvin jopa vauvojen makuun.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa nähdäänkin sopivasti miten 11 kuukauden ikäinen vauva heiluttaa päätään asianmukaisella tavalla Metallica-yhtyeen musiikin tahdissa. Tämän videon perusteella ei liene epäselvää mitä musiikkia perheessä on viime kuukaudet kuunneltu.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat