Talonmies harjasi lumihankea pihalla – uskomaton tulos paljastui vasta ilmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime aikoina esitelleet Starassa useampiakin henkilöitä, jotka ovat tehneet upeaa taidetta niin lumihankeen kuin hiekkarannalle. Yhteistä näille teoksille on ollut se, että ne paljastuvat vasta katsottaessa maisemaa ilmasta käsin. Nyt tuorein tulokas on löytynyt Venäjältä.

Instagram
Instagram

51-vuotias venäläisen koulun talonmies Seymour Bukharin nähdään usein harjaamassa lumihankea, ja näky voi olla monille ohikulkijoille erikoinen. Harva heistä kuitenkaan tietää mistä on todella kyse, sillä koulurakennuksen katolta käsin talonmiehen tekeminen paljastuu upeaksi taiteeksi. Hän on tehnyt harjallaan lumihankeen monenlaisia hienoja kuvioita, joita saadaan nyt ihastella myös verkossa GB Timesin verkkosivuilla.