Koiran leikkiinkutsu on vastustamattoman ihastuttava

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen koiranomistaja tietää miltä näyttää koiran leikkiinkutsu. Nyt sellaisesta nähdään kuitenkin varsinainen pikakurssi, kun hellyttävä mustavalkoinen karvapallo yrittää saada isäntäänsä kameran takaa leikkimään.

YouTube
YouTube

Koira näyttää olevan hieman pettynyt siihen, että kuvaaminen kiinnostaa isäntää leikkimistä enemmän, mutta vauhdikkaalla päällä oleva nelijalkainen ei kuitenkaan suostu lopettamaan. Tarina ei kerro suostuiko isäntä lopulta peuhaamaan koiran kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat