Täydellisellä naisella täydellinen bikinivartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjan suosio synnytti muutama vuosi sitten joukon sen konseptia seuranneita realitysarjoja. Miamiin sijoittuvassa Real Housewives of Miami -sarjassa nähtiin Playboy-lehdessäkin aikoinaan poseerannut Lisa Hochstein.

Nyt 30-vuotias realitytähti on kuvattu lomailemassa Miamissa yhdessä miehensä kanssa. Lisa käväisi nauttimassa meren aalloista bikineihin ja suurikokoiseen aurinkohattuun sonnustautuneena.

Mallina ja realitytähtenä tunnetuksi tullut Lisa Hochstein pääsi mukaan The Real Housewives of Miami -realitysarjaan oman malliuransa ja varakkaan aviomiehensä, plastiikkakirurgi Lenny Hochsteinin myötä. Osansa kiinnitykseen oli tosin myös sillä, että Lisa Hochstein poseerasi aikoinaan myös Playboy-lehden nakumallina.