Mies kuvasi Lamborghinin prototyyppiä moottoritiellä – kuljettaja hyökkäsi kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen Lamborghini lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin urheilautoihin, sillä huippukalliita menopelejä ei näy liiaksi saakka edes Monacon kaduilla. Vuonna 2004 Lamborghini lanseerasi Gallardo-hittimallinsa, joka saa nyt seuraajan Huracanista.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Nyt yksi Huracanin prototyypeistä on bongattu Yhdysvalloissa moottoritieltä, jossa eräs silminnäkijä ryhtyi kuvaamaan autoa. Mies seurasi ja kuvasi luksusautoa parin tunnin ajan, ja Huracanin kuljettaja yritti koko ajan karistaa hänet kannoilta.

Karistamisessa ei onnistuttu, joten testikuljettaja soitti hätiin apuvoimia, jotka pakottivat lopulta kuvaajan sivuun ja kävivät häneen käsiksi. Video päättyy tilanteeseen, jossa kuvaaja soittaa hätäkeskukseen.

Kerroimme joulukuussa kuinka Lamborghini lanseerasi Huracan LP 610-4 -kaunottaren, joka toimii jatkossa spagettimaan ylpeyden keulakuvana. Autosta löytyy 600 hevosvoimaa ja 5,2-litrainen V10-moottori.