Sharon Stonen seksikäs kuva osoittaa – ikä on vain numero!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Sharon Stone aiheutti kohua vuonna 1992 esiintyessään eroottisessa trillerissä Basic Instict, joka sisälsi erittäin rohkeita kohtauksia. Sittemmin mallinakin työskennellyt Sharon on pysynyt julkisuudessa lukuisten elokuvarooliensa myötä, ja taannoin hänet nähtiin Lovelace-elokuvassa.

sharonstone05052014

55-vuotias tähti ei edelleenkään kalpene useiden nuorempien Hollywood-kaunistusten rinnalla. Sharon Stone nähdään italian GQ-lehden tuoreen numeron kansikuvassa, jossa näyttelijätär poseeraa rohkeassa mustassa alusasussa. Tähti on edelleen upea ilmestys, vaikka hän väitti helmikuussa Shape-lehdelle ettei ikuisesti nuorekkaana tai kauniina pysytteleminen juurikaan kiinnosta häntä.

Sharon Stone seurustelee nykyisin 27-vuotiaan mallikomistuksen Martin Mican kanssa. Sharon Stonen mukaan jotkut miehet eivät aina uskalla tutustua häneen liian suurien egojensa takia. Sharon Stone kävi lähellä kuolemaa vuonna 2001, kun hän sai hengenvaarallisen valtimonpullistuman aivoihinsa. Näyttelijättären mukaan kokemus oli karmiva, sillä hän näki sairaalan vuoteella makaessaan valkoisen valon. Tähden mukaan hän näki kuolleita ihmisiä valkoisen valon seassa.