Noloa! Teinivaimon jättimuodot pursuivat bikineistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinivaimon titteliä yhä eronsa jälkeen kantava Courtney Stodden on haluttua kuvausmateriaalia varsinkin losangelesilaisten paparazzien mielestä. Kuvaajat pörräävät muhkeamuotoisen blondin ympärillä milloin tahansa Stodden kaupungin kaduilla koroillaan tepasteleekin. Tähteä itseään tämä tuskin haittaa.

19-vuotiaalla kohujulkkiksella on ilmeisesti vaikeuksia löytää vaatekaupoista oikean kokoisia bikineitä. Courtney Stodden on jakanut Instagram-tilillä otoksia, joissa hänen implanteilla vahvistettu rintavarustuksensa näyttää pullahtavan ulos neitokaisen bikineistä hetkenä minä hyvänsä. Courtneyllä on onneksi ilmeisesti hieman itseironian tajua, sillä hän merkitsi toisen kuvan #BarbieGirl -tägillä.

Courtney Stodden on amerikkalainen TV-persoona, joka herätti vuonna 2011 hämmennystä naimalla alaikäisenä 51-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin. Viime marraskuun alussa media uutisoi parin erosta. Syynä oli Stoddenin mukaan ikäero ja erilaiset toiveet elämältä. Blondi on käyttänyt viime aikoina aikaansa biletykseen.