Jeesus ilmestyi pannukakkuun – jotkut tosin näkevät sarjamurhaajan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kokkauksen ja leivonnan tuotteet muuntuvat joskus uunissa ja paistinpannulla kiinnostaviin muotoihin. Välillä kuuluisat kasvot näyttävät ilmestyneen ruoka-annoksiin. Kerroimme esimerkiksi taannoin, että Jeesuksen kasvot ilmestyivät pizzaan.

YouTube
YouTube

Nyt Vapahtajan piirteet on havaittu pitkäperjantaina tehdyssä pannukakussa. Cowgirl-kahvilaa pitävä losangelesilainen Karen Hendrickson kertoi rukoilleensa kiirastorstaina Jumalaa ja pyytäneensä Häntä pitämään huolta yrityksestään. Seuraavana aamuna hänet kutsuttiin paikalle todistamaan pyhän muodon saanutta aamupalaa.

– Pannukakulla on parta ja viikset, ja sillä on myös vetäytyvä hiusraja, kertoi nainen CBS Local -uutisille.

Osa ihmisistä näkee Jeesus-pannukakussa myös Abraham Lincolnin ja sarjamurhaaja Charles Mansonin piirteitä. Toisten mukaan se on vain tuntematon kadunmies, eikä uskonnollinen hahmo. Mitä itse näet?