Lisa Hochstein lekotteli bikineissä – silikonit eivät jääneet huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjan suosio synnytti muutama vuosi sitten joukon samaa konseptia seuranneita realitysarjoja. Miamiin sijoittuvassa Real Housewives of Miami -sarjassa nähtiin Playboy-lehdessäkin aikoinaan poseerannut Lisa Hochstein, josta tuli suosittu realitytähti.

Nyt 30-vuotias Lisa Hochstein kuvattiin lomailemassa Miami Beachilla, jossa hän rentoutui muun muassa miehensä Lennyn hellässä syleilyssä.

Mallina ja realitytähtenä tunnetuksi tullut Lisa Hochstein pääsi mukaan The Real Housewives of Miami -realitysarjaan oman malliuransa ja varakkaan aviomiehensä, plastiikkakirurgi Lenny Hochsteinin myötä. Osansa kiinnitykseen oli tosin myös sillä, että Lisa Hochstein poseerasi aikoinaan myös Playboy-lehden nakumallina.