Miley Cyrus sairastumisestaan: ”Elämäni surkeimmat kaksi viikkoa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mily Cyrus on parhaillaan Lontoossa, josta hän aloittaa viimein tänään Bangerz-kiertueensa Euroopan osuuden. Stara on paikalla katsastamassa Mileyn tunnelmat. Laulaja makasi äskettäin kaksi viikolla vuoteessa tiputuksessa, ja kertoi tänään kokemastaan toimittajille.

20140506-185234.jpg

– Makasin kaksi viikkoa letkuissa. Tekisin mitä tahansa muuta kuin sitä. Se oli elämäni surkeimmat kaksi viikkoa. Olin jo valmis nousemaan ylös ja jatkamaan kiertuetta, mutta he sanoivat, että poptähti, jolla on ihottumaa, ei ole cool. Pyysin, että he antaisivat minun pukeutua vaikkapa Cavallin kokovartaloasuun ja peittää kasvoni verkolla. Olisin voinut olla samaan aikaan vaikka tiputuksessa, kun hoitajani Victoria olisi mukana lavalla, Miley kertoi.

Välillä tilanne parani, ja hetken aikaa näytti siltä, että Miley olisi päässyt suunnitelmien mukaan aloittamaan Euroopan kiertueensa Amsterdamista. Toisin kuitenkin kävi.

– Olin itse asiassa jo pakkaamassa, kun oireet palasivat, enkä sitten päässytkään lähtemään, kun sairastuin uudelleen. Ehdin juuri ennen sitä tehdä Ryan Seacrestin kanssa haastattelun, jossa kerroin olevani innoissani paluusta kiertueelle ja että olen taas kunnossa ja valmis keikoille. Sitten menin päiväunille ja herätessäni koko vartaloni oli täynnä ihottumaa.