Rihannan fanitapaamiset vailla vertaa – päästi kourimaan rintojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Starassa on parhaillaan käynnissä lukijakilpailu, jonka voittaja pääsee ystävänsä kanssa tapaamaan 1. kesäkuuta Suomeen saapuvaa Miley Cyrusia. Tapaamisen tunnelmasta ei voida vielä tässä vaiheessa sanoa mitään varmaa, mutta toivottavasti meno on kuin Rihannan vastaavissa.

Paljastavista asuistaan viime aikoina otsikoissa ollut Rihanna ei nimittäin ainakaan diivaile fanitapaamisissaan. Sen sijaan hän kohtelee fanejaan kuin vanhoja ystäviään – ja ehkä vielä paremminkin. Supertähti nimittäin ottaa auliisti lähikontaktia faneihinsa ja päästää heidät jopa kourimaan rintojaan – ja toisin päin. Tässä muutamia Rihannan Facebookissa julkaisemia kuvia Meet & Greet -tilaisuuksista.

Facebook, Rihanna
Facebook, Rihanna