Poptähti haluaa Hilary Duffin takaisin – julistaa rakkauttaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

BSB-komistus Nick Carterin nuorempi Aaron-veli oli aikoinaan lapsitähti ja menestynyt laulaja, joka kiersi esimerkiksi suomalaisen Tik Tak -yhtyeen kanssa Yhdysvalloissa. Miehellä oli aikoinaan kiihkeä romanssi näyttelijä Hilary Duffin kanssa, joka päättyi siihen, että hän petti neitokaista – kenenkäs muunkaan kuin – kohuvillikko Lindsay Lohanin kanssa.

Miehen oma elämä valui taannoin henkilökohtaiseen konkurssiin, mutta sydän sykkii edelleen kiihkeästi naisten perään. Erityisesti yhden naisen. Hilary Duff erosi juuri miehestään Mike Comriesta, ja on jälleen sinkkuäitien markkinoilla. Aaron haluaa näemmä ottaa tilanteen haltuun, sillä twiittien perusteella hän aikoo käyttää loppuelämänsä siihen, että voittaa naisen sydämen takaisin.

– Älä ole niin typerä, että menetät elämäsi rakkauden ikuisiksi ajoiksi, kuten minä, kirjoitti Aaron Twitter-palvelussa.

– Vietän loppuelämäni yrittämällä tulla paremmaksi ihmiseksi ja saada hänet takaisin. En välitä yhtään, mitä kaikki ajattelette siitä.

Julistus ei tullut mieheltä helposti, sillä seuraava twiitti kommentoi Carterin olotiloja synkkään sävyyn.

– Tuo twiitti aiheutti minulle paniikkikohtauksen. Ihmisillä ei ole mitään aavistustakaan kuka olen ja mitä olen kokenut. Jos teitä kiinnostaa niin paljon, niin katsokaa haastatteluitani tai googlatkaa minut. Olen ainakin aito, enkä yritä piilotella julkkiksen tai viihdyttäjän persoonan takana ja pitää yllä positiivisia tunteita koko ajan.

Carterilla on syytäkin rehellisyyteen, sillä hänen uutisoitiin äskettäin olevan vararikossa. Miehellä on velkaa ja luottokorttivelkoja yhteensä 2,7 miljoonan euron edestä. Carterin omaisuuden kerrotaan olevan 6350 euron arvoinen, mistä käyttövaroja on tällä hetkellä 753 euroa. Tähden on nähty viime aikoina tehneen pieniä klubikeikkoja, mikä lienee johtunut rahanpuutteesta.