Vahingonilo paras ilo! Näin uutisankkurit mokailivat huhtikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan runsaasti videokoosteita, joilla nähdään televisiossa työskentelevien henkilöiden mokia televisiolähetyksissä. Varsinkin uutisissa sattuu monenlaisia kömmähdyksiä, joita ei suorista lähetyksistä voi edes leikata jälkikäteen pois.

YouTube
YouTube

Nyt nähdään videokoosteena miten ympäri maailmaa mokailtiin uutislähetyksissä huhtikuussa 2014. Videon parhaat palat on nähty Starassa jo aiemmin heti tuoreeltaan, mutta mukana on suuri määrä myös muita hauskoja sattumuksia. Esimerkiksi vesilätäkköön liukastuva naistoimittaja saanee jonkinlaisen hymynkareen monien huulille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat