Huhumylly käynnistyi: Adele vahvisti fanien toiveet?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muutamassa vuodessa maailman tunnetuimpien naistulkitsijoiden listalle noussut Adele on voittanut urallaan lukuisia viihdealan palkintoja, ja etenkin vuonna 2011 ilmestynyt 21-levy rohmusi pokaaleja takan reunalle. Nyt yhdeksän pystin palkintorivi sai jatkoa, kun Adelen Skyfall-kappale voitti naisen 10. Grammynsa.

Adele ei ole julkaissut vähään aikaan uutta musiikkia, ja monet varmasti odottavat kultakurkun uusia kappaleita. Laulajattaren tuore twiitti on käynnistänyt internetissä neitokaisen tulevaan levyyn liittyvän huhumyllyn. 26 vuotta täyttänyt Adele jakoi Twitterissä viestin, jonka uskotaan vihjaavan uuden levyn nimen olevan 25.

– Hei hei 25… Nähdään myöhemmin vuonna x, Adele twiittasi kryptisesti.

Miksi viesti sitten viittaisi uuteen levyyn? Adelen vuonna 2011 julkaiseman albumin nimi oli 21, kun taas 2008 ilmestynyt debyyttilevy kantoi nimeä 19. Mikäli huhuihin ja internet-spekulaatioon on siis uskomista, neitokaisen 25-niminen levy ilmestyisi vielä tämän vuoden aikana.

Adele sai vuoden 2012 lokakuussa esikoispoikansa Angelon avopuolisonsa Simon Koneckin kanssa. 26-vuotias poppari asuu pesueineen onnellisesti Länsi-Lontoossa. Neitokaisen epäiltiin äskettäin menneen salaa naimisiin, mutta huhuille ei olla saatu vahvistusta.