Rocktähden mallitytär säväytti valtavalla halkiolla – ja kaula-aukolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin tytär Georgia May Jagger on luonut viime vuosien aikana uraa mallina. 18-vuotiaana kuuluisuuteen noussut nainen nähtiin vastikään Just Cavalli -hajuveden rohkeassa mainosvideossa.

Nyt Jagger on osallistunut kymmenien muiden julkkistähtien tavoin MET Gala 2014 -tapahtumaan, joka on yksi vuoden merkittävimmistä pukujuhlista. Georgia olikin yksi juhlan näyttävimmistä kaunottarista, sillä hänen mustaan iltapukuunsa oli yhdistetty huomattavan suuri halkio ja vähintään yhtä näyttävä kaula-aukko.

Georgia May Jagger sai jo 18-vuotiaana kiinnityksen brittiläisen Hudson Jeans -vaatemerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Kyseessä on farkkumerkki, jonka mainoskuvissa teinitähti nähtiin yläosattomissa vain kyseisiin farkkuihin sonnustautuneena. Georgia May Ayeesha Jagger on Mick Jaggerin ja hänen entisen mallivaimonsa Jerry Hallin tytär. Hän on ehtinyt lyhyellä urallaan poseerata jo muiden muassa Vogue ja Vanity Fair -lehtien kansikuvissa sekä Versacen mallina.