Mariah Careyn etumus antoi liituraidalle uuden merkityksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen kultakurkku Mariah Carey on yksi aikamme lahjakkaimmista laulajattarista, jonka ääniala on huikean laaja. Diiva rakastaa ylellistä elämää, ja äskettäin hänen kerrottiin käyttäneen yli 30.000 euroa koiriensa kauneushoitoihin. Nyt hän on edustanut Yhdysvalloissa.

Mariah kuvattiin eilen illalla New Yorkissa, joss hän oli menossa vierailemaan David Lettermanin suosittuun keskusteluohjelmaan. Hän oli pukeutunut pikkumustaan liituraitaan, ja asu asetti perinteiselle liituraidalle aivan uuden riman.

Mariah Carey on artisti, joka säveltää ja sanoittaa monet kappaleistaan itse. 45-vuotias nainen on kotoisin New Yorkin Long Islandilta. Hän on julkaissut 13. studioalbumia, ja työstää parhaillaan 14. levyään, joka on määrä julkaista tänä vuonna. Nainen on nähty monissa elokuvissa, kuten Glitter, Tennessee, Precious ja The Butler.