Miley Cyrus Lontoossa: ”Olen elossa ja se on hiton upeaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus on ollut viime kuukausina kovasti esillä rivojen puheidensa ja kuviensa merkeissä. Hänen maailmankiertueensa saapui tiistaina Eurooppaan pitkän odotuksen jälkeen. Stara käväisi Lontoossa tiedustelemassa pian Suomeen saapuvan supertähden vointia, joka osoittautui lopulta mainioksi.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Viikkojen sairastelu ja keikkojen peruuntumiset olivat ohi, ja nyt Miley pääsi viimein itse kertomaan mistä on ollut kyse ja mikä on nyt vointi.

– Minä voin upeasti. Tulin juuri veneellä tänne O2 Arenalle esiintymään ja olen innoissani. Olen elossa, ja se on hiton upeaa. Katsokaa minua! Olen terveyden perikuva. Saan nyt hyviä vitamiineja ja harrastan paljon joogaa saadakseni itseni kuntoon hyvin intensiivisiä esiintymisiä varten, Miley kertoi Staralle ja muille paikalla olleille tiedotusvälineille.

– Minun konserttini on fyysisesti hyvin vaativa ja olen maannut kaksi viime viikkoa sairaalasängyssä tiputuksessa. Olen maannut kaksi viikkoa, joten olen nyt kuin räjähtämäisillään oleva tähti, koska en ole voinut antaa palaa. Olen joutunut makoilemaan ja katsomaan elokuvia. Olen myös lukenut paljon.