Poliisin nolo varoitus: ”Varokaa jäätelöä syöviä mielenterveyspotilaita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa poliisit ovat saaneet viime aikoina useammankin kerran suitsutusta, kun he ovat kertoneet paikkakuntansa tapahtumista hauskasti, rennosti ja lennokkaasti. Samaa ei voi kuitenkaan sanoa Bristolin poliisivoimista tuoreen Twitter-viestin osalta.

Twitter
Twitter

Poliisit julkaisivat Twitterin BristolUniCops-profiilissaan viestin, jossa varoitettiin olemasta mielenterveyspotilaiden lähellä eräässä erityisessä tilanteessa.

– Varoitus. Älä mene mielenterveyden ongelmista kärsivän ihmisen lähelle, kun hän syö jäätelöä, poliisi kirjoitti.

Tekstin yhteydessä julkaistiin valokuva, jossa nähdään jäätelön rinnuksilleen saanut poliisi.Päivityksestä nousi heti kohu, koska sen katsottiin väheksyvån sairaita ihmisiä. Viranomaiset kertoivat, että kyseessä oli pelkkä vitsi, mutta kaikki eivät vitsiin ole syttyneet. Lopulta poliisi joutui esittämään virallisen anteeksipyynnön.