Syntymässä erotetut kaksoset tapasivat 78 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Osa adoptoiduista lapsista haluaa vanhemmiten löytää biologiset vanhempansa tai mahdolliset sisaruksensa. Nyt otsikoihin ovat nousseet eräät kaksossiskot, jotka ovat löytäneet toisensa 78 vuoden jälkeen. Isossa-Britanniassa syntyneet kaksoset adoptoitiin vastasyntyneinä eri maihin.

YouTube
YouTube

Elizabeth Hamel adoptoitiin Yhdysvaltojen Oregoniin, kun taas Ann Hunt jäi kotimaahansa Englantiin. BBC Newsin mukaan Elizabeth tiesi olevansa kaksonen, mutta Annilla ei ollut mitään käsitystä siskonsa olemassaolosta. Naiset kohtasivat ensimmäistä kertaa vasta viime viikolla.

Kaksosten ensimmäinen kohtaaminen tapahtui jälkipolven kannustamana. Vaikka naiset eivät ole identtisiä kaksosia, on heidän elämissään ollut paljon yhtäläisyyksiä. Kaksikon ensimmäisestä kohtaamisesta tallennettu video koskettaakin varmasti monia ympäri maailmaa.