Syövän päihittänyt viisivuotias teki musiikkivideon – koskettava tulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisen Addy-tytön elämä muuttui viime vuonna kertaheitolla, kun hänellä todettiin syöpä. Viisivuotias neitokainen ei kuitenkaan lannistunut, vaan hän kohtasi sairautensa tarmolla. Nyt pikkutyttö inspiroi monia tähdittämällään musiikkivideolla.

YouTube
YouTube

Addyn suuri unelma on tulla poptähdeksi. Niinpä pikkutyttö jatkoi laulamista ja tanssimista myös syöpähoitojensa aikana. Nyt amerikkalaistytön unelmat ovat käyneet osittain toteen, kun lasten toiveita toteuttava Make-A-Wish Foundation -säätiö on auttanut pikkutyttöä kuvaamaan oman musiikkivideonsa, BuzzFeed kertoo.

Videolla kuultava kappale on cover-versio Katy Perryn Roar-kappaleesta. Make-A-Wish kertoi BuzzFeedille, että kappale oli inspiroinut tyttöä pysymään vahvana hoitojensa aikana. Pikkutyttö on tällä hetkellä täysin parantunut syövästään.