Viihdelehti julkaisi vahingossa nolon kuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin voimapari Kanye Westin ja Kim Kardashianin häihin liittyviä uutisia on seurattu toisinaan kauhulla ja välillä huvittuneella jännityksellä. Pariskunnan oletetaan astelevan alttarille 24. toukokuuta, mutta villeimpien huhujen mukaan he olisivat jo menneet salaa naimisiin.

Kuten viime kesänäkin North-vauvan syntymän aikoihin, ovat Kim ja Kanye yksi tämän hetken suurimmista puheenaiheista viihdemediassa. Spekulaation ja myllerryksen keskellä suuretkin lehdet tekevät joskus noloja mokia, kuten Cosmopolitan-lehti tuoreen, pariskunnan mahdollista seuraavaa lasta koskevan twiitin kohdalla.

Cosmopolitanin twiittiä koristi kuva sängyllä makoilevista Kim Kardashianista, Kanye Westistä ja North -vauvasta. Ongelmana on vain se, että kyseessä ei ole kuva julkkisperheestä, vaan heidän kaksoisolennoistaan. Kuvasta on vastuussa Starankin aikaisemmin noteeraama, tähtien kaksoisolentoja töissään käyttävä taiteilija Alison Jackson. Moka noteerattiin varsin nopeasti lehden Twitter-seuraajien toimesta.

Kimin ja Kanyen Ranskassa järjestettävistä häistä on tulossa megatapahtuma, jonne on kutsuttu niin Yhdysvaltojen presidenttiperhe kuin Nelson Mandelan leski ja Oprah. Kim Kardashianilla on päätapahtumaa varten kolme eri hääpukua ja parin vankkana suunnitelmana on järjestää kekkereistä maailman ikimuistoisin rakkauden tapahtuma.