Koskettava video siskoksista todistaa – jotkut asiat eivät muutu koskaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Siskojen kanssa eläminen voi olla todella palkitseva ja upea kokemus. Suhteet kuitenkin luonnollisesti vaihtelevat täysin perhekohtaisesti, eikä kaikilla ole niin ruusuisia kokemuksia siskoistaan. Tuore video osoittaa, että oli suhde omaan siskoon minkälainen tahansa, jotkut asiat eivät muutu koskaan.

YouTube
YouTube

Näytellyllä videolla kuvaillaan muun muassa sitä, kuinka omiin siskoihin voi välillä palaa käämit melko pahastikin. Tämä on varmasti monelle yksi niistä asioista, joihin törmää vielä aikuisiälläkin. BuzzFeedin tuottamalla videolla selitetään myös, että sisko saattaa vanhemmitenkin yrittää siirtää vanhempien syyllistävät katseet omasta suunnastaan sisaruksiinsa päin.

Siskoissa on myös luonnollisesti monia hyviä puolia. Video korostaa sitä, että tiukan paikan tullen oma sisko tulee aina hätiin – niin lapsena kuin aikuisenakin. Moni pystyykin varmasti samaistumaan videon esittämiin seikkoihin, sillä video on kerännyt YouTubessa jo yli 300.000 katselukertaa.