Laura Cremaschi bikineissä Baywatch-tunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on maistuvan ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Tuoreehko italialainen mallitulokas Laura Cremaschi edustaa viimeksi mainittuja. Tällä kertaa Laura on nautiskellut Baywatch-tunnelmissa.

Laura Cremaschi kuvattiin Miami Beachilla sijaitsevan Setai-hotellin uimarannalla yhdessä Andrea Peronen kanssa. Laura innostui poseeraamaan rantojen hengenpelastajilta ja Baywatch-televisiosarjasta tutun pelastuskellukkeen kanssa.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschi vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.