Maailman upein asuntoauto – hinta vain 1 300 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat tunnetusti karavaanarikansaa, eli asuntovaunuilla ja -autoilla kiertäminen on suosittu harrastus varsinkin kesäisin. Yhdysvalloissa kaikki on suurempaa, ja sama pätee myös asuntoautoihin. Nyt siellä on lanseerattu uusi mallisto Marchi Mobilen asuntoautoja, jotka hakevat vertaistaan koko maailmasta.

Marchi Mobilen tuorein malli maksaa Yhdysvalloissa 1,3 miljoonaa dollaria. Se sisältää kaksi kerrosta, joista ylempi on kattolounge ja alempana ovat varsinaiset asuintilat. Nekin ovat tosin kooltaan ja tyyliltään hieman jotain muuta kuin Suomessa myytävissä ajopeleissä. Naapureiden kestitystä varten asuntoautossa on tietenkin myös grilli ja kaksimetrinen pöytä. Ja yhteensä kahdeksan televisiota.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.