Mies kuvasi 100 päivää itseään tanssimassa – upea tulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erilaisten aikajanavideoiden tekeminen on lähivuosina yleistynyt hurjasti. Moni julkaiseekin YouTuben kaltaisissa videopalveluissa esimerkiksi videoita, joille on tallennettu hienosti ihmisen kasvaminen. Nyt maailmalla ihastuttaa eräs toisenlainen aikajanavideo.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään huikea tanssiesitys. Amerikkalaismies kuvasi itseään yli sadan päivän ajan tanssimassa samaa tanssia uudelleen ja uudelleen. Näistä videopätkistä mies on koonnut näyttävän videokoosteen.

Nuorukainen tanssii Jamiroquain Canned Heat -kappaleen tahtiin. Videolla nähdään hienosti, kuinka vaatteet ja valaistus vaihtuvat eri päivien välillä. Huikeaa tanssivideota on käyty tähän mennessä ihailemassa YouTubessa jo yli 2,1 miljoonaa kertaa.