Oletko keskimmäinen lapsi? Tämä video kertoo sinusta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Usein ajatellaan, että perheen lapsilla on eri rooleja jo sen mukaan missä järjestyksessä he ovat syntyneet perheeseen. Nyt tuore video havainnolllistaa erittäin osuvasti sen, minkälaista keskimmäisenä syntyneen lapsen elämä oikein voi olla.

YouTube
YouTube

Keskimmäinen lapsi voi usein hukkua perheen muun melun keskelle. BuzzFeedin videolla nähdäänkin, kuinka perheellä on ongelmia kuunnella keskimmäisenä syntyneen lapsen juttuja. Keskimmäinen lapsi voi siis helposti jäädä hieman vähemmälle huomiolle kuin perheen muut lapset.

Keskimmäiset sisarukset toimivat aina silloin tällöin myös sovittelijana muiden perheenjäsenten välillä. Aina keskimmäinen lapsi ei kuitenkaan valitettavasti saa tästä ansaitsemaansa kiitosta.