Pophitti laulettiin 20 eri tavalla – näinkin voi tehdä!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen r&b-tähti Jason Derulo on saavuttanut huippusuosiota Talk Dirty -hitillään. Nyt kyseinen hitti on otettu haltuun hieman erilaisella tavalla, kun YouTubessa fanikunnan kasvattanut taituri on julkaissut siitä oman versionsa.

YouTube
YouTube

Kyseessä on Ten Second Songs -videoita julkaiseva huikean lahjakas miessolisti Anthony Vincent. Tällä kertaa vuorossa oleva Talk Dirty -kappale on esitetty 20 eri laulajan ominaistyylejä matkien. Lopputulos onkin huikea kavalkadi erilaisia laulu- ja esitystyylejä.

Vincent laulaa kappaletta muun muassa Ray Charlesin, AC/DC:n, Hootie & The Blowfishin ja Slayerin ominaistyyleillä. Mies nousi taannoin valokeilaan tehtyään samantyylisen cover-version myös Katy Perryn Dark Horse -kappaleesta. Vincentin tuore Talk Dirty -veto on sittemmin ihastuttanut monia, ja se on kerännyt lyhyessä ajassa jo yli 300.000 katselukertaa.