Pophitti laulettiin 20 eri tavalla – näinkin voi tehdä!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen r&b-tähti Jason Derulo on saavuttanut huippusuosiota Talk Dirty -hitillään. Nyt kyseinen hitti on otettu haltuun hieman erilaisella tavalla, kun YouTubessa fanikunnan kasvattanut taituri on julkaissut siitä oman versionsa.

YouTube
YouTube

Kyseessä on Ten Second Songs -videoita julkaiseva huikean lahjakas miessolisti Anthony Vincent. Tällä kertaa vuorossa oleva Talk Dirty -kappale on esitetty 20 eri laulajan ominaistyylejä matkien. Lopputulos onkin huikea kavalkadi erilaisia laulu- ja esitystyylejä.

Vincent laulaa kappaletta muun muassa Ray Charlesin, AC/DC:n, Hootie & The Blowfishin ja Slayerin ominaistyyleillä. Mies nousi taannoin valokeilaan tehtyään samantyylisen cover-version myös Katy Perryn Dark Horse -kappaleesta. Vincentin tuore Talk Dirty -veto on sittemmin ihastuttanut monia, ja se on kerännyt lyhyessä ajassa jo yli 300.000 katselukertaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat