Odottamaton näky ydinkeskustassa – 90 metrin vesiliukumäki!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useat muistavat lapsuudestaan vesiliukurit, joiden päällä pystyi kesäisinä päivinä liukumaan vatsallaan otettuaan ensin vauhtia. Useimmat kaupoissa myytävät vesiliukurit ovat muutaman metrin pituisia. Se ei kuitenkaan riittänyt brittiläiselle taiteilijalle, Luke Jerramille.

Luke Jerram alkoi keräämään alkuvuodesta varoja unelmiensa vesiliukurille. Projekti valmistui taannoin, ja Iso-Britannian Bristolissa sijaitsevalle kiireiselle kadulle saatiin jopa 90 metriä pitkä vesiliukuri, jota 100.000 hakijasta valittua 360 onnekasta ihmistä pääsi kokeilemaan. Projektiin päästään tutustumaan Cinematica Median Vimeo-videon muodossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat