Lentokone putosi 1,3 kilometristä laskuvarjon varassa – silminnäkijä kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaaratilanteita varten esimerkiksi laskuvarjohyppääjillä ja varjoliitäjillä on mukanaan päävarjon lisäksi myös varavarjo, jollainen löytyy myös monilta lentäjiltä. Harva kuitenkaan tietää, että varavarjoja on olemassa myös kokonaisille lentokoneille ongelmatilanteita varten.

YouTube
YouTube

Eilen lauantaina Australian maineikkaalla Blue Montain -alueella Sydneyn liepeillä tapahtui lento-onnettomuus, jossa pienkoneen pilotti päätti käyttää koko lentokoneen varavarjoa moottorin sammuttua yllättäen ja koska alla ei näkynyt hyviä hätälaskupaikkoja.

Lawsonin kaupungin liepeillä sattunut poikkeuksellinen onnettomuus tallentui myös silminnäkijän videolle. Lentokone putosi sattumalta erään talon etupihalle. Kaikeksi onneksi lentokone ei sattunut osumaan taloon. Yksi matkustaja vietiin tarkastettavaksi sairaalaan niskakipujen takia, Sydney Morning Herald uutisoi tänään.