Motoristi näki sokean miehen maantiellä – teki miehen työn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on täynnä hyviä tekoja, joista osaa pääsevät muutkin ihastelemaan videoiden välityksellä. Lähimmäisestä täytyy välittää, ja pyyteetön auttaminen onkin usein parasta mitä ihminen voi toiselle tehdä. Nyt verkossa ihastuttaa erään motoristin hyvä teko sokealle miehelle.

YouTube
YouTube

Motoristin päässä ollut videokamera kuvasi tilanteen, jossa hän näki maantiellä valkoisen kepin kanssa kävelevän vanhuksen. Välittömästi motoristi kääntyi ympäri ja palasi kysymään miehen tilannetta. Samalla kävi ilmi, että mies ei ollut löytänyt viereidelle jalankulkutielle. Niinpä motoristi opasti ystävällisesti vanhuksen oikealle tielle ja pois vaaralliselta autotieltä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat