Rantaelämä ei ole enää entisensä! Tässä pakko saada -tuotteet biitsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen. Hiljalleen lähestyvä kesä siintää jo monien mielissä, ja pian on aika hankkia rannalla lisävarusteita, jotka hiljentävät naapurit. Tässä nähdään muutamia uutuuksia, jotka ovat rantahifistelijöiden ja edelläkävijöiden pakkohankintoja.

Walmart
Walmart
Amazon
Amazon

50 Quart Ultimate Xtreme Wheeled Cooler on huippunäyttävä kylmälaukkujen kylmälaukku, joka pitää peräti 72 juomatölkkiä kylmänä peräti kuuden päivän ajan. Virkistävää juomaa riittää siis suuremmallekin rantaseurueelle – ja pitkäksi aikaa. Hinta on Yhdysvalloissa 70 dollaria. The Pizazz Chair -rantatuoli edustaa uusinta uutta muotoilun saralla, sillä enää ei rannalla tarvitse maata pelkästään pyyhkeen päällä.

Big Mouth Toys Gigantic 12-Feet Beach Ball on nimensä mukaisesti valtava noin nelimetrinen rantapallo, jota tuskin kannattaa lähteä puhaltamaan täyteen. Hintaa pallolla on Yhdysvalloissa 129,99 dollaria. Hieman reilulla 15 dollarilla saa hiekkakaivajan unelman, eli Handtrux Backhoe -apuvälineen käteen. Hiekka pyyhkeellä ärsyttää ketä tahansa, joten uutuuspyyhkeen reunat kaartuvat nyt ylöspäin estäen hieman pääsyn pyyhkeelle.

Amazon
Amazon
Amazon
Amazon
Amazon
Amazon