Hello Kitty -fanin tunnistaa nyt silmistä – fanituote jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä Hello Kitty seikkailee tätä nykyä esimerkiksi lentokoneen kyljessä, vessapaperissa, kondomeissa ja onpa kisulla oma vibraattorikin.

Gigaplus
Gigaplus

Nyt anime-mirri näkyy tosifanien silmissä jatkuvasti, sillä markkinoille on tullut uusi erä Hello Kitty -aiheisia piilolinssejä. Suosikkikissa saa silmän näyttämään eri väriseltä ja piilolinssien jujuna on minikokoinen kissan pää. Kuviot koristavat piilolinssin reunaa.

Kaukaa katsottuna silmä näyttää vain värilliseltä, mutta tarkempi tarkastelu osoittaa silmässä olevan pieniä anime-aiheisia kuvia. Nämä piilolinssit jos mitkä kuuluvat Hello Kitty -fanien kokoelmiin.

Japanilainen Hello Kitty on Yuko Shimizun suunnittelema kissahahmo, joka esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1974 japanilaisen Sanrion rahakukkaron koristekuvana. Siitä on tullut yhtiön suosituin eläinhahmo, ja tuotevalikoimasta löytyy monipuolinen valikoima koriste-esineitä, vaatteita, nukkeja ja tarroja.

Gigaplus
Gigaplus
Gigaplus
Gigaplus