Poliisi ihmettelee varkausaaltoa – huumeväki varastaa Range Rovereiden LED-ajovalot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varkaat ovat kautta aikojen vieneet luksusautoista muun muassa niiden keulakoristeita, mutta nyt Britanniassa poliisi on havainnut uudenlaisen erikoisen varkausaallon. Maassa on nimittäin alkanut kadota suuria määriä korkeamman hintaluokan Range Rover -autojen LED-ajovaloja.

Britannian poliisi on käynnistänyt asian selvittämiseksi operaatio Emporian. Nyt Daily Mail uutisoi, että viranomaiset ovat saaneet selville rikosaallon syyn. Huumeiden kasvattajat käyttävät nimittäin Range Rovereiden ajovaloja kannabiskasvien kasvatuksessa.

Autojen ajovalojen varastaminen kestää vain noin 30 sekuntia, ja parhaillaan Land Roverin valmistamien autojen omistajat vaativat autovalmistajia tekemään vaikeammin irrotettavia ajovaloja. Uudet valot korjauksineen maksaa jopa 10.000 euroa.