Karmaiseva testitulos: Kaksi miestä makasi maassa – vain toista autettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kokeilusta, jossa ihmisten läheisiä puettiin kodittomiksi heidän työmatkansa varrelle. Yksikään ohikulkijoista ei huomannut, että heidän vaimonsa ja ystävänsä olivat kodittomina. Toisin sanoen kodittomat olivat muille ihmisille kuin ilmaa. Sama on todistettu nyt uudelleen.

YouTube
YouTube

Ranskassa tehtiin videoitu koe, jossa kaksi ihmistä makasi maassa selvästi avun tarpeessa. Toinen miehistä oli puettu liikemieheksi ja toinen kodittomaksi. Ohikulkijoiden reaktiot kuvattiin pienen matkan päästä videolle. Kuten arvata saattaa, koditon ei saanut viiteen minuuttiin apua avunhuudoista huolimatta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat