Kaksoset ihastuttavat – syntyivät pitäen toisiaan kädestä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltojen Ohiossa on syntynyt kaksoset, jotka jakoivat kohdussa ollessaan saman sikiöpussin ja istukan. Kyseessä on harvinainen kaksosten muoto. Vastasyntyneet kaksoset nousivat otsikoihin kuitenkin muistakin kuin lääketieteellisistä syistä.

Akron General Health System
Akron General Health System

Sarah Thistlewaiten kaksostyttäret Jenna ja Jillian syntyivät juuri sopivasti äitienpäiväksi. Tytöt saivat koko hoitohenkilökunnan kyynelehtimään, sillä heidän syntymänsä hetkellä nähtiin jotain todella suloista. Keisarinleikkauksella syntyneet lapset pitivät toisiaan kädestä, ABC News uutisoi.

– En uskonut, että he tulisivat ulos pitäen toisiaan kädestä kiinni. Se oli uskomatonta. En pysty edes kuvailemaan sitä sanoilla. Koko leikkaussalissa ei ollut yhtään kuivaa silmää, Sarah Thistlewaite selittää.

Sarah ja hänen aviomiehensä Bill saivatkin äitienpäivälahjaksi kaksi perustervettä tyttölasta. Tytöillä havaittiin kuitenkin lieviä hengitysongelmia, joten heidät otettiin vielä sairaalan osastolle tarkkailuun. Pariskunnalla on ennestään hieman yli vuoden ikäinen poika.