Miesten ja naiset roolit vaihdettiin hittielokuvissa – hämmentävä tulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Elokuvahistorian tunnetuimmissa ja pidetyimmissä elokuvissa on monia nais- ja mieshahmoja, joiden katsotaan muokanneen elokuvahistoriaa. Nyt nähdään miltä suosikkielokuvien kohtaukset näyttäisivät, jos naisten rooleissa olisikin ollut miehiä.

YouTube
YouTube

Lopputulos on vähintäänkin hämmentävää katsottavaa. Esimerkiksi suosikkielokuva Titanic, rikostrilleri Basic Instinct ja teinifantasiaelokuva Twilight ovat tehneet tiensä erikoiselle videolle. Naisten ja miesten rooleja vaihtamalla saadaan aikaan melko erikoisia kohtuksia.

Videon tekijät ovat valinneet mukaan useita tunnettuja romanttisia kohtauksia. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Pretty Woman ja Wild Things -elokuvissa nähdyt kohtaukset. Sukupuolirooleja tarkastellutta videota on käyty katsomassa YouTubessa lähes 700.000 kertaa.