Satavuotiaat kiteyttivät äitiyden ytimen – tuskin olet eri mieltä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomessa juhlistettiin viime viikonloppuja äitejä äitienpäivän muodossa. Maailmallakin juhlistettavan päivän kunniaksi Mashable on nyt julkaissut kauniin videon, jolla satavuotiaat äidit kertovat siitä, minkälaista äitinä oleminen todella on ja mitä se heille merkitsee.

YouTube
YouTube

Naiset kertovat, kuinka äitinä oleminen voi olla omituista. Äidit opastavat, että lapsia tulee kuunnella. Satavuotiaat äidit kertovat, että lapsia kannattaa kohdella aikuisina ihmisinä.

Mashablen videota tähdittävät äidit selittävät myös, millaista oli kasvattaa lapsia sota-aikana. Erityisen rankkaa sota oli sen takia, että äitien pojat joutuivat lähtemään sotimaan. Yli satavuotiaat äidit kertovat videolla monia hyviä vinkkejä kaikille nuoremmille äideille.