Suomalaiskanava: ”Hätätilanne! Lähettäkää peniskuvia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen MoonTV nousi aikoinaan kulttisuosioon erikoisilla kieli poskessa tehdyillä televisio-ohjelmillaan, joista klassikkojen sarjaan ovat päätyneet muun muassa festariraportit. Sittemmin kanava teki paluun nettiversiona, mutta tyylilleen uskollisena.

Tänään MoonTV on aiheuttanut ihmetystä verkossa julkaisemalla Facebookissa päivityksen, jossa pyydetään hätätilanteeseen vedoten lähettämään kanavan naistoimittajalle kuvia sukuelimistä.

Julkaisu käyttäjältä MoonTVfi.

– HÄTÄTILANNE! Tarvitsemme itseotetun peniksenkuvan uuteen ohjelmaamme, joka kuvataan huomenna. Lähettämällä peniksestäsi kuvan, sitoudut siihen, että se julkaistaan ohjelmassa täysin nimettömänä. Eikä myöskään sen lähettäjää mainita. Edittimme supernainen Minttu odottaa peniksenkuvianne osoitteeseen minttu@moontv.fi

Kommenteissa moni on veikannut, että kyse on MoonTV:n toimituksen sisäisestä pilasta. Kanava ei ole vielä kertonut, onko Mintun sähköposti täyttynyt peniskuvista.