Oletko jo mukana? Tehdään 25.5.2014 maailmasta parempi paikka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa järjestetään nykyisin vuosittain runsaasti erilaisia teemapäiviä ja -hetkiä, joista tunnetuimpiin lukeutuu muun muassa maailmanlaajuinen Earth Hour. Seuraavaksi vuorossa on uusi hyväntahtoinen teema, johon jokainen voi ottaa helposti osaa – tekemällä hyvää.

hyvantekemisentunti13052014

Hyvän Tekemisen Tunti järjestetään koko maassa 25. toukokuuta kello 14.00 – 15.00. Silloin on tarkoitus tehdä tunnin ajan hyvää yksin tai yhdessä muiden kanssa. Tarkotuksena on tehdä maailmasta tunnin ajaksi parempi paikka.

Hyvää toki saa – ja pitää – tehdä jo ennen varsinaista tempausta. Osallistujia kannustetaan jakamaan omat hyvät tekonsa myös sosiaalisessa mediassa, jotta tieto hyvistä teoista tavoittaa muutkin ihmiset.