Oletko jo mukana? Tehdään 25.5.2014 maailmasta parempi paikka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa järjestetään nykyisin vuosittain runsaasti erilaisia teemapäiviä ja -hetkiä, joista tunnetuimpiin lukeutuu muun muassa maailmanlaajuinen Earth Hour. Seuraavaksi vuorossa on uusi hyväntahtoinen teema, johon jokainen voi ottaa helposti osaa – tekemällä hyvää.

hyvantekemisentunti13052014

Hyvän Tekemisen Tunti järjestetään koko maassa 25. toukokuuta kello 14.00 – 15.00. Silloin on tarkoitus tehdä tunnin ajan hyvää yksin tai yhdessä muiden kanssa. Tarkotuksena on tehdä maailmasta tunnin ajaksi parempi paikka.

Hyvää toki saa – ja pitää – tehdä jo ennen varsinaista tempausta. Osallistujia kannustetaan jakamaan omat hyvät tekonsa myös sosiaalisessa mediassa, jotta tieto hyvistä teoista tavoittaa muutkin ihmiset.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat