Puu kosti varomattomalle metsurille – tällaista ei usein nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esittelimme taannoin videon, jossa puuta käsiaseella ammuskellut mies sai kokea puun koston, kun hän onnistui katkaisemaan puun rungon. Puu kaatui kuitenkin suoraan miehen suuntaan, ja hän ehti vain hädin tuskin pois alta elävänä. Nyt nähdään hieman vastaava tilanne.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään kuinka miesjoukko karsii pihamaan suurikokoisia puita. Erään suurikokoinen alin oksa katkaistaan moottorisahalla, jonka käyttäjä nojaa puuhun arviolta kahdeksanmetrisiltä tikapuilta. Oksa onnistuu kuitenkin yllättäen tempaisemaan miehen mukaansa maahan, ja näyttää siltä kuin puu iskisi miestä avokämmenellä kasvoihin. Tiedossa ei ole miten metsuri loukkaantui.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat