Tieraivoa suomalaisvideolla: Volvokuski ajoi ylinopeutta ja uhkasi pahoinpidellä mopoilijan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa maissa autojen tuulilaseilla olevat kojelautakamerat ovat yleistyneet huomattavasti viime vuosina, ja niiden päätarkoitus on tallentaa auton edessä nähtäviä tapahtumia esimerkiksi kolaritilanteiden selvittelyä varten. Nyt eräs suomalainen mopoilija on kiinnittänyt vastaavan kameran kypäräänsä.

YouTube
YouTube

Kypäräkamera tallensi lopulta tilanteen, jossa Volvoa ajanut keski-ikäinen mies kaahasi noin 50 kilometrin tuntivauhtia ajaneiden mopojen ohi alueella, jossa oli 40 kilometrin nopeusrajoitus. Videolla mopoilija kertoo näyttävänsä keskisormea mikäli auto ohittaa heidät, ja niin pian tapahtuikin. Sen jälkeen Volvo pysähtyi ja sen kuljettaja uhkasi pahoinpidellä mopoilijan. Video leviää parhaillaan nopeasti verkossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat