Amy Childs käänsi katseet bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamourmalli Amy Childs on noussut tunnetuksi myös kotimaansa ulkopuolella. Tähti suurensi taannoin D-kupin silikonejaan DD-kokoon, ja hän on sittemmin esitellyt muotojaan niin lehtien sivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin.

Amy Childs viettää parhaillaan aikaa Dubaissa. Glamourmalli kuvattiin nauttimassa olostaan paikallisella uima-altaalla. Punapää oli tietenkin pukeutunut bikineihin, ja hänen näyttävät muotonsa keräsivät epäilemättä muidenkin kuin paikalle osuneen kameramiehen katseita.

Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti Glamourelämää Essexissä -sarjan näyttelijänä. Neito siirtyi aiemmiin TV-töistä yrittäjäksi ja omistaa oman kauneussalongin. Taannoin uimapukumalliston lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.