Amy Childs käänsi katseet bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamourmalli Amy Childs on noussut tunnetuksi myös kotimaansa ulkopuolella. Tähti suurensi taannoin D-kupin silikonejaan DD-kokoon, ja hän on sittemmin esitellyt muotojaan niin lehtien sivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin.

Amy Childs viettää parhaillaan aikaa Dubaissa. Glamourmalli kuvattiin nauttimassa olostaan paikallisella uima-altaalla. Punapää oli tietenkin pukeutunut bikineihin, ja hänen näyttävät muotonsa keräsivät epäilemättä muidenkin kuin paikalle osuneen kameramiehen katseita.

Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti Glamourelämää Essexissä -sarjan näyttelijänä. Neito siirtyi aiemmiin TV-töistä yrittäjäksi ja omistaa oman kauneussalongin. Taannoin uimapukumalliston lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat