Dita von Teesen nuoruuden bikinikuva nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Dita von Teese on mallinuransa lisäksi työskennellyt burleskitähtenä, näyttelijättärenä ja vaatesuunnittelijana. Mallikaunotar nähtiin vastikään Suomessakin vierailleen 30 Seconds to Mars -yhtyeen tuoreella Up In The Air -musiikkivideolla.

Dita von Teese tunnetaan upeasta goottilaisesta ja glamour-henkisestä tyylistään. Nyt tähti on jakanut Instagramissa nuoruuskuvan, joka osoittaa ettei näin kuitenkaan aina ole ollut. Kuvassa 16-vuotias, vaaleahiuksinen Dita ottaa aurinkoa kirkkaanvärisissä bikineissä. Tyyli on siis muuttunut melkoisesti vuosien varrella, vaikka upea ilmestys mallikaunotar on toki ollut jo nuorena.

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, näyttelijä, strippari ja malli. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara ja Matter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.