Jennifer Lopez yhä tyrmäävän nuorekas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinotähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina jälleen otsikoissa kuukausien hiljaiselon jälkeen. Laulajattaren huhuttiin taannoin eronneen nuoresta rakastajastaan Casper Smartista, mutta pari on sittemmin tavattu jälleen yhdessä. Parhaillaan Lopez työskentelee taas television parissa.

Kuvauskiireiltään supertähti on nyt ehtinyt käväistä lounaalla Nello’s-ravintolassa New Yorkissa. Sieltä poistuessaan latinokaunotar ikuistettiin paparazzikuviin, jotka vahvistavat nelikymppisen olevan yhä edelleen huippunäyttävässä ja nuorekkaassa kunnossa.

jenniferlopez_aka

40-vuotias laulajatar on pian julkaisemassa uutta musiikkia. Jennifer Lopez julkisti tulevan A.K.A.-levynsä kannen Twitter-tilillään. Rohkeassa kansikuvassa latinotähti poseeraa bondage-henkisessä, lähes rinnat paljastavassa asussa.

Jennifer Lopez ei ole juurikaan muuttunut kasvoista esimerkiksi viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Syytökset kauneusleikkauksista tulivat lontoolaisen plastiikkakirurgi Ayham Al-Ayoubin suusta, joka twiittasi tähdelle, että tämän kasvot paljastavat monia merkkejä plastiikkakirurgiasta. Mies perusteli väitteitään kuvilla, mutta Lopez ei myöntänyt operaatioita.