Uskomaton video! Sankarikissa pelasti pikkupojan koiran raivokkaalta hyökkäykseltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koiria pidetään usein ihmisten suojelijoita, kun kissoilla ei puolestaan ole juuri lainkaan mainetta vastaavista tehtävistä. Poikkeus on kuitenkin eilen vahvistanut säännön harvinaisen upealla tavalla, kun perheen lemmikkikissa pelasti pikkupojan koiran raivokkaalta hyökkäykseltä.

YouTube
YouTube

Yhdysvaltojen Bakersfieldissä asuvan perheen kodin ympärillä olevista valvontakameran kuvista nähdään miten koira saapuu etupihalle ja huomaa pojan auton toisella puolella. Koira hyökkää nopeasti pojan kimppuun takaapäin ja alkaa raahata poikaa housuista.

Perheen isän, Roger Triantafilon, julkaisemalla videolla nähdään miten kissa ampaisee parin sekunnin päästä tuulispäänä suoraan koiran kimppuun ja onnistuu karkottamaan sen saman tien pakosalle. Sen jälkeen kissa palaa katsomaan miten pojan kävi. Tällainen sankarikissa ansaitsisi palkinnon. Poika joutui sairaalaan ja sai haavoihinsa muutaman tikin. Ilman kissaa tulos olisi voinut olla äärimmäisen synkkä.