Mies laihdutti 40 kiloa – voitti bodauskisan ja 50 000 dollaria

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kehonrakentamisen suosio on viime vuosina ollut selvässä nousussa. Nyt otsikoihin on noussut eräs amerikkalaismies, joka monen muun kehonkuvansa kanssa kamppailevan tavoin päätti aloittaa kehonrakentamisen. Miehen saavuttamat lopputulokset ovat olleet upeita.

Ohiolainen Matt Manning päätti osallistua Bodybuilding.com-sivuston kehonrakennuskilpailuun tajuttuaan, että hän tarvitsee jotain motivoimaan laihdutustaan. Miehen paino oli päässyt nousemaan lähes 97 kiloon. Manning on selittänyt WDTN-uutissivustolle, kuinka hänen huoli omasta terveydestään patisti hänet laihduttamaan.

Huimalla itsekurilla varustettu mies onnistui laihduttamaan lähes 20 kiloa neljässä kuukaudessa. Upea suoritus palkittiin, sillä nykyään erittäin timmissä kunnossa oleva 45-vuotias voitti bodybuilding.comin kilpailun pääpalkinnon ja hänestä tuli voiton myötä 50.000 dollaria rikkaampi. Miehen mukaan hänen lapsensa sanovat, että hän näyttää nykyään aivan supersankarilta.

Channel 2
Channel 2
Channel 2
Channel 2