Oksettavin ravintola-annos – mustekala olikin kondomia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet huono-onnisista ravintola-asiakkaista, joiden nautinnollinen herkutteluhetki on päättynyt karusti yllättävään löytöön ruoan seasta. 80-luvulla koko Suomea ravisutti uutinen lihapiirakan välistä löytyneestä nastahampaasta, ja viime vuosina otsikoihin on noussut uutisia salaattien seasta paljastuneista toukista, sammakoista ja käytetyistä laastareista.

Ruoan seasta löytyvät hiukset ja karvat ovat yleensä jo tarpeeksi etovia syitä aterian väliin jättämiseksi. Nyt kuitenkin Yi Ze Teng -nimisen kiinalaisen omistama ravintola vetää suvereenisti pohjat oksettavalla aterian ainesosallaan. Ravintolan asiakkaana ollut Mai Liang oli nimittäin löytänyt mustekalaruoan seasta liian sitkeän palan, joka myöhemmin osoittautui kondomiksi.

Vaikka kalmarin tiedetään olevan joskus pureskellessa todella kumisen oloista, oli nainen huomannut väärän ainesosan saman tien. Ravintolan omistaja oli löydöksestä tuohtunut, ja syytti asiakkaita annosten käpälöimisestä ilmaisten ruokien toivossa. Elite Dailyn mukaan turhautunut omistaja oli lopulta itse syönyt kondomin, jotta asiakkaille ei jäisi todistusaineistoa oikeusjuttua varten.