Sulhanen ja äiti yllättivät häävieraat – uskomaton tanssiesitys

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monen maan hääperinteisiin lukeutuu luonnollisena osana myös tanssiminen. Nyt valokeilaan on noussut eräs tanssipari, joka yllätti paikalla olleet häävieraat toden teolla. Sulhanen ja hänen äitinsä näyttivät häävieraille, kuinka jalalla pistetään koreaksi.

YouTube
YouTube

Mies ja hänen äitinsä aloittavat tanssiesityksensä perinteisellä paritanssilla. Yhtäkkiä kaiuttimista kajahtaa ilmoille Michael Jacksonia, ja tanssiesitys saa aivan uuden suunnan. Videolle tallennetun huikean tanssiesityksen aikana nähdään monia erilaisia tanssityylejä.

Videon ohessa kerrotaan, että edes morsian ei ollut tietoinen sulhasensa ja anoppinsa järjestämästä tanssiyllätyksestä. Paikalla olijat ottivat esityksen avosylin vastaan hurraten ja kannustaen kaksikkoa jatkamaan. Vaikuttavaa tanssia on käyty ihailemassa YouTubessa jo yli 2,2 miljoonaa kertaa.