Oksettavaa vai upeaa? Uimapuku paljastaa sisäelimet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kylmästä toukokuusta huolimatta rantakausi ja kesähelteet lähestyvät kovaa vauhtia. Tässä vaiheessa kevättä metsästetään jo kuumeisesti parhaimpia uima-asuja kesärientoihin ja rannoille, ja kuten tiedetty, on valikoimaa suuresti. Tarjolla on yhä erikoisempia uimapukuja, ja nyt markkinoille on noussut todellinen katseen kääntäjä.

Black Milk -niminen yritys on toteuttanut perin erikoisen Dem Guts -uima-asun, jonka kuosi on hyvin kaukana tavallisesta uimapuvusta. Uima-asu nimittäin toistaa pukijansa päälle ihmisvartalon pintaa syvemmältä esittäen kaikki sisäelimet kankaan pinnassa. Näkyvillä on keuhkojen lisäksi muun muassa suurimmat suolet ja kylkien lihaksisto.

Jokainen voi itse päättää, mieltääkö uimapuvun karmivaksi vai kauniiksi. Valitettavasti uimapukua on julkaistu vain rajoitettu erä, ja tuotetta on saatavilla enää kaikkein pienimpiä kokoja 62 eurolla Black Milk -yhtiön verkkokaupasta.