Helsingissä järjestetään jo selfie-valokuvauskursseja lapsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selfie-kuvat ovat olleet jo pitkään valokuvausmaailman suurin trendi, kun kännykkäkamerat ikuistavat yhä useammin omistajaansa sosiaalisessa mediassa julkaistaviin kuviin. Viimeistään nyt trendin voidaan katsoa laskeutuneen Suomeen, kun Helsingissä järjestetään lapsille selfie-valokuvauskursseja.

HMP.fi
HMP.fi

Helsingin Seudun Monikkoperheer ry järjestää ensi tiistaina selfie-valokuvauskurssiin yli yhdeksänvuotiaille. Kuvailmiön suosiosta kertoo osaltaan se, että kurssi on jo etukäteen täyteen varattu, ja mukaan voi päästä tällä hetkellä vain jonottamalla. Mukaan mahtui 12 ensimmäistä ilmoittautujaa ja osallistumismaksu on etukäteen 20 euroa.

– Minä itse edestä, minä itse takaa – ja kuva kännykällä, naps! Kaikki kuvat eivät kuitenkaan aina onnistu… Nuori, tule oppimaan käytännön selfie-valokuvauksen jippoja. Ryhmässä harjoitellaan, kokeillaan ja opitaan kikat, joilla voit oikeasti vaikuttaa kuvan onnistumiseen, kurssin esittelyssä kerrotaan.